Friday, January 15, 2010

Kaksi viikkoa ...


Uusi yhtiömuoto näkyy - uusi kelakortti tipahti postista eilen, ensimmäinen uusi nimikyltti vilahti työtoverin rintapielessä, ja nyt omanikin oli lokerossa. Nimikyltistä voisi luulla, että on siirtynyt TAOKKista (alla oleva vanha kyltti) uuteen organisaatioon (ylempi kyltti). Näinköhän myös on?

Arviot osakeyhtiöittämisen vaikutuksista työtapoihin ja tulostavoitteisiin nousevat esiin keskusteluissa, johtoakin vielä järjestellään.

Pikku hiljaa siis, mutta tuleeko hyvää?

Monday, January 11, 2010

Yhdistynyt TAMK aloitti


Kuvassa: hallintojohtaja  Risto Masonen, vararehtori Mikko Naukkarinen, talousjohtaja Esa Lovio, vararehtorit Päivi Karttunen ja Marja Sutela sekä rehtori Markku Lahtinen

Vuoden 2010 alusta TAMK ja PirAMK yhdistyivät Pirkanmaan ammattikorkeakoulu OY:n omistamaksi  Tampereen ammattikorkeakouluksi. Uusi johto esittäytyi 7.1.2010 tilaisuudessa.

Vuoden vaihtumisen jälkeen yhdistyminen näkyi ensimmäiseksi Moodleen tuodussa uudessa TAMKin logossa ja matkasuunnittelulomakkeessa oli myös uuden omistajayhteisön nimi. Osoite vaihtui Teiskontiestä Kuntokaduksi, kirjastojen yhdistyminen toi yhden välilehden intraan lisään.

Näin siis mennään tästä eteenpäin.

Monday, January 04, 2010

Kiitos kutsusta Pekka!

Nyt olen luonu myös oman blogisivun..